Lindskrog Långtidsparkering

Vi på Lindskrog Långtidsparkering är mycket nöjda med de tjänster som KANO Akustik har tillhandahållit. När vi bestämde oss för att uppgradera vårt akustiktak, som hade passerat sitt sista användningsdatum för länge sedan, visste vi att vi behövde en pålitlig och kompetent partner för att få jobbet gjort. KANO Akustik överträffade våra förväntningar på alla sätt och vis.
För det första hjälpte KANO Akustik oss att ta fram ett akustiktak som både var funktionellt och estetiskt tilltalande. Vi hade specifika krav när det gällde både utseende och prestanda, och KANO Akustik visade stor förståelse och flexibilitet när de arbetade med våra önskemål. Deras team visade en hög nivå av professionalism och expertis genom hela processen, från den initiala planeringen till den slutliga installationen.

 

En av de aspekter vi uppskattade mest var hur snabbt och effektivt KANO Akustik arbetade. Trots att projektet hade en stram tidsram kunde de leverera ett fantastiskt resultat utan att kompromissa med kvaliteten. Deras arbetsprocess var välorganiserad och de höll oss kontinuerligt uppdaterade om projektets framsteg, vilket gav oss en trygghet och förtroende för att allt skulle gå enligt plan.

 

Priset för projektet var också mycket attraktivt. Vi hade en budget att hålla oss till, och KANO Akustik visade sig vara mycket konkurrenskraftiga i detta avseende. De erbjöd ett utmärkt pris utan att tumma på kvaliteten, vilket är en sällsynt kombination i dagens marknad.

 

KANO Akustik visade också stor flexibilitet under projektets gång. När vi hade särskilda önskemål eller behövde göra ändringar, var de alltid tillmötesgående och snabba att anpassa sig efter våra behov. Deras förmåga att lyssna och agera utifrån våra specifika krav gjorde hela samarbetet smidigt och problemfritt.

 

Sammanfattningsvis kan vi varmt rekommendera KANO Akustik till andra företag eller organisationer som behöver hjälp med akustik och undertak. Deras kombination av snabbhet, effektivitet, flexibilitet och attraktiva prissättning gör dem till en ideal partner för alla typer av projekt. Vi på Lindskrog Långtidsparkering är mer än nöjda med det nya akustiktaket och ser fram emot att samarbeta med KANO Akustik igen i framtiden.

 

Jonas Ryberg

Koncern VD